Tijdelijke of permanente opslag voor particulier en bedrijf

Hulp nodig? Bel: +31 (0)591 – 212150

Hulp nodig? Bel: +31 (0)591 – 212150

Winter- zomerbanden

Voor een bescheiden vergoeding bieden wij een handige oplossing om u te ontzorgen als het gaat om het beheer van uw zomer- en winterbanden. Niet langer hoeft u zich zorgen te maken over het zware werk van het sjouwen met banden en het vinden van een geschikte opslagruimte voor ze. Onze dienst omvat het ophalen van uw bandenset, zorgvuldig labelen en het opslaan van deze banden in een speciaal ontworpen bandenstelling. Hiermee besparen we u niet alleen kostbare tijd en moeite, maar dragen we ook bij aan het behoud van de kwaliteit en levensduur van uw banden.

Onze opslagfaciliteit is specifiek ontworpen om de banden te bewaren zoals ze normaal onder uw voertuig zouden zitten, zonder het gewicht van de auto. Dit is van groot belang, aangezien banden de neiging hebben om te vervormen wanneer ze opgestapeld worden in een ongeschikte ruimte, zoals de meeste huishoudens. Met onze professionele opslag zorgen we ervoor dat uw banden in optimale staat blijven, klaar om u veilig en efficiënt op de weg te houden.

Nu, wanneer is het de juiste tijd om uw banden te wisselen? Een algemene vuistregel is het monteren van winterbanden zodra de temperatuur onder de 7 graden Celsius daalt. Dit is het punt waarop zomerbanden hun effectiviteit beginnen te verliezen en winterbanden betere grip en controle bieden in koude en gladde omstandigheden. Zodra de temperatuur weer boven de 7 graden Celsius stijgt, is het raadzaam om terug te schakelen naar uw zomerbanden.

Bij ons streven we ernaar om niet alleen particulieren te bedienen, maar ook autogarages en bedrijven. Wij begrijpen dat het beheren van bandenopslag een logistieke uitdaging kan zijn, vooral voor bedrijven met een groot wagenpark. Daarom bieden wij aantrekkelijke tarieven voor onze opslagservice aan autobedrijven. Als u geïnteresseerd bent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail op info@match-boxx.nl of door ons te bellen op 0591-212150 voor een scherp geprijsde aanbieding op maat.

Kortom, onze bandenopslagservice is de perfecte oplossing om uw banden veilig en in optimale staat te houden, ongeacht het seizoen. U kunt op ons rekenen voor professioneel beheer, handigheid en gemoedsrust. Laat ons uw banden verzorgen, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: veilig en zorgeloos rijden.

opslag dozen