Tijdelijke of permanente opslag voor particulier en bedrijf

Hulp nodig? Bel: +31 (0)591 – 212150

Hulp nodig? Bel: +31 (0)591 – 212150

OVER MATCH BOXX

Match Boxx Emmen is een dynamisch en jong bedrijf met een sterke focus op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij hebben ons gespecialiseerd in de opslag, zowel tijdelijk als permanent, van goederen voor zowel bedrijven als particulieren.

Achter Match Boxx staat een groeiend en toegewijd team dat wordt gekenmerkt door ambitie, flexibiliteit en professionaliteit. Dag in, dag uit zetten wij ons in voor het opbouwen van een servicegerichte (self) storage onderneming, in nauwe samenwerking met onze partners in facilitaire dienstverlening en transport.

Het groeiende team van mensen achter Match Boxx zijn ambitieus, flexibel en representatief en zullen elke dag opnieuw hard bouwen aan het service gerichte (self) storage bedrijf in samenwerking met onze partners voor facilitaire dienstverlening en transport.

Ons beleid op het gebied van Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) is cruciaal voor ons bedrijf. Bij Match Boxx streven wij naar efficiënte en zorgvuldige opslagdiensten. Wij hechten waarde aan een snelle respons op aanvragen, het nakomen van afspraken en het leveren van kwaliteit. Het is onze overtuiging dat het werken met betrouwbare, commerciële en creatieve partners essentieel is om dit te realiseren. Bij Match Boxx geloven wij in betrouwbaarheid, snelheid en het opbouwen van langdurige relaties, meer dan alleen de focus op de beste prijs. Onze bedrijfsfilosofie is gestoeld op kwaliteit en vertrouwen.

Wij zijn vastbesloten om op verantwoorde wijze op te slaan wat voor u van waarde is, en om te voldoen aan uw opslagbehoeften op een manier die efficiënt, veilig en kwalitatief hoogstaand is. Samen met onze partners en ons toegewijde team werken wij aan het creëren van duurzame opslagoplossingen en langdurige relaties die gebaseerd zijn op wederzijds vertrouwen en waardering.